zaterdag 14 december 2019
Home Yogastudio Sukha Lestijden Tarieven

Links


www.praktijksigridbentzon.nl Sigrid Bentzon en Roderik Putter hebben een praktijk waarbij je met behulp van verschillende disciplines weer in je kracht kunt komen: multidimensionale kinesiologie, lichaamsmassages, ayurvedische schoonheidsbehandelingen. Het is fijn om met deze twee mooie mensen samen te kunnen werken.
www.kidsyoga.nl Bij Kidsyoga heb ik de docentenopleiding voor kinderyoga gevolgd. Femmy Brug werkt heel puur vanuit de yoga, dat spreekt mij erg aan.
www.rajayogarotterdam.nl Site van Willis Yoga & Communication. Susanna Willis is een geweldige vrouw, staat open voor alle mensen, geeft heerlijke yogalessen en organiseert zeer inspirerende workshops!
www.specialyoga.com Site over de methode Sonia Sumar. Zij geeft special yoga programma's over de hele wereld. Special yoga is aangepaste yoga voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking.
rajayoga.home.xs4all.nl Bij het Raja Yoga Instituut in Ilpendam kun je een basisopleiding, docentenopleiding en meestersopleiding volgen. Het is gedegen, diepgaand en geeft je de kans jezelf te ont-wikkelen en jezelf te leren kennen.
Telefoon 06 11 787 880
info @ yogastudiosukha.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring