Home Nieuws Hatha Yoga Restorative Yoga Stoelyoga Tieneryoga Lestijden Tarieven Yogastudio Sukha Links Contact
dinsdag 5 december 2023
Home Yogastudio Sukha Lestijden Tarieven

Nieuws


Al een paar jaar doe ik mee aan Yoga Stops Traffick (YST); een wereldwijd evenement dat yoga liefhebbers verenigt om tezamen mensenhandel in India een halt toe te roepen.
YST werd dit jaar voor de 12e keer georganiseerd op zaterdag 11 maart 2023. In Mysore, India en in veel yogastudio's worden door de deelnemers 108 zonnegroeten gedaan.
De afgelopen jaren heb ik ouder- en kindyogalessen gegeven en ook een keer een les met veel zonnegroeten (maar nog geen 108 ;-)).Tijdens de coronapandemie heb ik geen lessen kunnen geven en daarna is het er niet meer van gekomen helaas.
Mijn plan is op een zondag verschillende lessen te geven die combineren tot een heerlijke ontspannen dag voor jou. Op een nog nader te bepalen zondag mag ik groepshuis Cappadocië gebruiken voor het goede doel en ziet het dagprogramma er als volgt uit:


11.00 - 12.15 uur hatha yoga
12.30 - 13.00 uur lunch
13.00 - 14.00 uur (stilte) wandeling
14.15 - 15.45 uur restorative yoga

Vanaf 10.45 uur ben je welkom en om 16.00 uur sluiten we de dag weer af. Je kunt ook een deel van de dag aansluiten. Er is koffie en thee, soep (zelf brood meenemen) en gezonde snacks.
Het groepshuis Cappadocië is op het scoutingterrein Kralingsche Troep in Prinsenland.

Deelname is op basis van donatie. Alle donaties worden overgemaakt aan Stichting Odanadi. Je kunt de websites bekijken voor meer informatie: https://www.odanadi.org/ of https://www.odanadi-nl.org/. Donaties worden besteed aan reddingsoperaties, opvang en scholing van slachtoffers en de campagne om mensenhandel te bestrijden.

Ik hoor graag van je als je vragen hebt en/of als je aan wilt melden voor deze bijzondere dag! 

Telefoon 06 11 787 880
info @ yogastudiosukha.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring